torstai 13. helmikuuta 2014

Superpallo

Huh kiirettä! Äiti on ollut menossa suuntaan ja toiseen koko helmikuun. Nyt se on onneks kotona, ja tänään me pidettiin siivouspäivä. Onneksi autoin äitiä ostosten ja pyykkien kanssa, sillä siivouksen lomassa löytyi pitkään piilossa ollut aarre!


Mee sä vaan, mä otan nää täst pussista!


Luulen, että pyykit on jo valmiita. Mennään katsoon sitä aarretta!


 Tässä se on. Se pomppii, sinkoilee ja sen perässä on ihan mielettömän hauska juosta. Se on superpallo!


No otitko jo sen kuvan, saaks leikkii jo?


Nyt lähtee! En ehdi poseeraamaan, kun on näin hyvä lelu. Oli kyllä hauskat juoksentelut. Äiti heitti pallon pomppimaan, mä seurasin pää heiluen ja jahtasin palloa. Välillä se pysähtyi, ja silloin piti vähän vaania. Tarkkailla, josko se vaikka sinkoaa jonnekin, on se niin arvaamaton kapistus. Kun tuli todettua, ettei se enää liiku, nappasin pallon suuhun ja vein äidille. Ja äiti heitti uudestaan. Tälläsiä leikkejä voisin leikkiä vaikka kuinka kauan! 

Harmillisesti se pallo katosi taas. Varmaan samaan paikkaan kuin mistä se löytyikin. Joku madonreikä, mikälie. Ilmestyy varmaan uudestaan, määräämättömän ajan päästä. 

Mau Kalliosta, nähään taas pian uudestaan!

7 kommenttia:

 1. oot kyllä nero kun osaat viä pallon takas orjalle!
  terv. harmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, lemppari noudettavia on hiiri, kulkuspallo ja superpallo!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä! Nyt se on taas löytynyt, ja ilahdutin iskää tässä yks aamu noukkimalla sen ylös suullani ja päästämällä sen alas pomppimaan. Musta se oli tosi kivaa ja jatkoin sitä ainakin puol tuntia!

   Poista
 3. Vau. Hiano pallo. Meillä on soffan alla kauhiasti madonreikiä :)
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täälläkin noita tuntuu olevan, kun kaikki lelut aina katoo, ja sit niitä putkahtelee esiin kun äiti ja isi imuroi!

   Poista
 4. Hei Kopernikus, Popot pogoillen -blogissani on sinulle kysymyksiä

  VastaaPoista