tiistai 25. helmikuuta 2014

Paketti

Mau taas!

Tänään oli kevään ensimmäinen aurinkoinen päivä, niinpä me käytiin äitin kanssa oikein pitkällä puistoreissulla. Oli taas tutkittavaa. Kalliota, nurmikkoa, puita ja vielä vähän luntakin! Äitin kaveri oli mukana. Se otti musta kamalan paljon kuvia, oli olo kun isommallakin filmitähdellä. Toivottavasti saadaan pian niitä kuvia tännekin esiin!

Sitten ihan uuteen juttuun: äiti meni ja tilas kamalan ison paketin juttuja mulle Zooplussalta. Jännittävää, sillä eipä ole tämä kissa ennen pakettia postissa saanut, ei ainakaan niin suurta kuin tämä! Näin ison paketin sisälle olisi mahtunut ainakin kymmenen Kopernikusta. Paketti painoi niin paljon, että äiti huokaisi helpotuksesta, kun postitäti raahasi sen ihan kotiovelle asti.


Korkealla ollaan, eipä taida pakettia ihan näin päin auki saada.


Tuoksuupa erikoiselle, selvästi tunnistaa, että ulkomailta on paketti tullut! Olisko ehkä Saksasta?


Nyt on jättipaketti auki! Mitäs täällä on... Hmm, ainakin hulppean kokoinen hiekkapussi. Ihmekös kun painoikin niin paljon.


Ruokaakin, oikein mainoskissana tässä makoilen. Pitäiskö harkita mallin uraa? Tulihan tänään jo sitä kameran edessä poukkoilua harjoiteltua oikein urakalla.


Tässä se on se kaikista paras juttu. Tätä äiti hehkutti jo kun pakettia odoteltiin. Vihreä, kahiseva, ihan mun oma tunneli, jossa saa mönkiä niin paljon kun jaksaa! Ihanaa!


Taidankin heti kokeilla. Ihana oma maja. Täällä mä viihdyn! Vaanien vauhdilla toisesta päästä sisään ja toisesta ulos. Kyllä pikkukissan kelpaa.

Keväistä oloa rinnassa,

Kopernikus
4 kommenttia:

 1. Olet kyllä kaunis malli näissäkin kuvissa :-) Hauskoja leikkejä tunnelissa!

  VastaaPoista
 2. Hieno paketti! Ihan kuin joulu vahingossa helmikuussa!

  tuumaa Hra Harmaa (päätoimittaja)

  VastaaPoista
 3. Jei, siä sait samanlaisen tunnelin kun miullakin on. Toi on kiva. Siellä on hieno odotella varpaita näkyville :D

  VastaaPoista
 4. Upea mainoskissa, voimme suositella mallinuraa =)
  ps meilläkin on tuollainen rapinatunneli..

  VastaaPoista